Dioraphte

‘In de aanloop naar de fusie van een viertal vermogensfondsen zochten we een allround financieel adviesbureau met een goed inzicht in de wereld van vermogensfondsen.

Na een aantal gesprekken en op basis van ervaringen met Jac’s den Boer & Vink uit het verleden, is voor hen gekozen. We kenden hen al als vertegenwoordiger en meedenker voor een aantal fondsenwervende instellingen. Daarbij durfden ze een standpunt in te nemen en hadden ze een mening over zaken die klopte. Kortom het bureau dat we zochten; verstand van zaken en een eigen mening.

Sinds 2014 werken we met plezier samen en ook in het fusieproces in 2015 hadden ze een heldere inbreng. Ook daardoor is dit fusieproces vlekkeloos verlopen en zijn Liberty, Dijkverzwaring, MusartE en Dioraphte inmiddels samengegaan tot Dioraphte (www.dioraphte.nl).’

‘Kortom het bureau dat we zochten; verstand van zaken en een eigen mening.’

 

Henk J. Th. van Stokkom

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.