Kinderpostzegels

‘Jac’s den Boer & Vink heeft ons geholpen met het vernieuwen van de financiële afdeling.

Naast de ondersteuning bij het maken van het inrichtingsplan, hebben de consultants ook actief geholpen bij het uitvoeren én borgen van de verschillende werkzaamheden en rollen binnen de organisatie. In die periode heeft de consultant van Jac’s den Boer & Vink ook geholpen met de lopende werkzaamheden, onder andere bij het opstellen van de begroting, de jaarrekening en daarnaast bij de implementatie van het nieuwe boekhoudsysteem.

De ondersteuning hebben wij als goed en proactief ervaren, met een focus op het bieden van een duurzame oplossing.

Ook op het moment dat het nodig was om snel ‘extra handjes’ te organiseren, gaf Jac’s den Boer & Vink een snelle opvolging aan onze hulpvraag. Het is een geruststellend idee dat -mocht het nodig zijn- wij een volgende keer weer zo snel geholpen worden door Jac’s den Boer & Vink.’

‘De ondersteuning hebben wij als goed en proactief ervaren, met een focus op het bieden van een duurzame oplossing.’

 

Merlijn van Steveninck – hoofd bedrijfsvoering Stichting Kinderpostzegels Nederland
(juli 2021)

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.