Kinderpostzegels

‘Door organisatorische veranderingen binnen Stichting Kinderpostzegels Nederland hadden wij behoefte aan een controller die ook project- en programma control als specialisme had. Via onze accountant werden wij gewezen op Jac’s den Boer & Vink. Binnen een week was adequaat opvolging gegeven aan onze vraag.

Door het vertrek van onze medewerker personeelszaken en het naderende zwangerschapsverlof van onze medewerker projectadministratie hebben wij ook tijdelijk ondersteuning nodig op deze gebieden. De salarisadministratie wordt tijdelijk ondersteund door een salarisspecialist en een consultant is voortvarend aan de slag gegaan met het projectbeheer, met name het verzorgen en beoordelen van eindrapportages, waarbij hij tevens als sparringpartner voor de programmacoördinatoren fungeert. Ten slotte wordt op vaktechnisch gebied geadviseerd ten aanzien van de jaarrekening.

Op wekelijkse basis wordt de inzet afgestemd, waardoor de inzet van Jac’s den Boer & Vink optimaal blijft aansluiten op onze vraag. Flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn de kernwoorden.

Met de hulp van Jac’s den Boer & Vink staat er nu een robuuste en solide interne organisatie, waardoor hun inzet nu beperkt van aard is. Het is een geruststellend idee dat wij altijd op hen kunnen terugvallen.’

‘Op wekelijkse basis wordt de inzet afgestemd, waardoor de inzet van Jac’s den Boer & Vink optimaal blijft aansluiten op onze vraag.’

 

Ron van Rossum – hoofd bedrijfsvoering Stichting Kinderpostzegels Nederland
(november 2017)

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.