Netherlands Water Partnership

‘In 2006 had Stichting Netherlands Water Partnership behoefte aan een controller die op flexibele basis inzetbaar was. Onze toenmalige voorzitter adviseerde  in contact te treden met Jac’s den Boer & Vink. Sindsdien hebben wij een uitstekende relatie met Jac’s den Boer & Vink.

Naast de vaktechnische begeleiding van ons team Finance worden de managementrapportages, de begroting en de jaarrekening verzorgd en is Jac’s den Boer & Vink sparringpartner voor bestuur en directie.

Ten slotte heeft Jac’s den Boer & Vink onze arbeidsvoorwaarden geformuleerd en is de Administratieve Organisatie beschrijving (AO) en het stelsel van Interne Beheersing (IB) opgesteld. Hierdoor zijn wij ontzorgd en in control. Een duurzame en lange relatie die zijn vruchten afwerpt!’

‘Door de AO en IB zijn wij ontzorgd en in control. Een duurzame en lange relatie die zijn vruchten afwerpt!’

 

Lennart Silvis – Managing director NWP
(december 2017)

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.