RNW Media

‘Jac’s den Boer & Vink; de consultant die wij nodig hadden.

Vanwege een reorganisatie hadden wij in 2021 een finance team waarbij iedereen een nieuwe rol had. We hadden als team bij de jaarafsluiting daarom behoefte aan advies en ondersteuning. Via onze accountant kwamen we bij consultants van Jac’s den Boer & Vink terecht.

Ze hebben ons echt geholpen vanaf het begin van het proces tot aan de oplevering. Met technische kennis die op een behapbare manier aan ons werd overgedragen, met kundig advies op complexe vraagstukken, en met hands-on hulp daar waar nodig. En daarnaast waren ze ook altijd snel beschikbaar als we ze nodig hadden. Ze waren voor ons ook echt een stok achter de deur. Als we ergens zelf niet uitkwamen konden we ze altijd bellen, wat een enorm geruststellende gedachte was.

Wij zullen in de toekomst ook zeker een beroep blijven doen op Jac’s den Boer & Vink!’

‘Jac’s den Boer & Vink heeft ons echt geholpen vanaf het begin van het proces tot aan de oplevering.’

Sven Pauka – Head of Finance RNW Media

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.