Stedelijk Museum Schiedam

Na de verzelfstandiging van het Stedelijk Museum Schiedam bleek dat de expertise die nodig is voor de financiële bedrijfsvoering en HR onvoldoende gewaarborgd was in de organisatie. Wij vonden de oplossing hiervoor bij Jac’s den Boer en Vink.

Zeer betrokken experts die wij inmiddels als collega’s ervaren. Zij verzorgen voor ons de financiële administratie, rapportages en regelen de jaarstukken in samenwerking met de accountant. Zij geven deskundig advies en het belangrijkste er wordt altijd proactief meegedacht om tot oplossingen te komen.

Wij zijn blij met de bijdrage van Jac’s den Boer en Vink aan onze organisatie.

‘Er wordt door Jac’s den Boer & Vink altijd proactief meegedacht om tot een oplossing te komen.’

Irma Benliyan – Zakelijk Leider

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.