Stichting Life Sciences Health – TKI

‘In het kader van het Nederlandse topsectorenbeleid geldt voor Topconsortia voor Kennis & Innovatie (TKI’s) zeer specifieke regelgeving voor het indienen en verantwoorden van projectsubsidie.

Voor Health~Holland is het een groot voordeel dat Jac’s den Boer & Vink bekend is met deze regelgeving. Vanaf de start van onze organisatie in 2014 hebben zij bijgedragen aan een goed werkende interne organisatie door mee te denken over heldere procedures die rekening houden met de complexiteit van de regelgeving en tegelijkertijd onze wens om alles zo eenvoudig mogelijk in te regelen.

Dit stelt ons in staat om onze operationele en financiële doelstellingen voortdurend te monitoren en te bereiken, ondanks onze stevige groei in de afgelopen jaren.’

‘Vanaf de start van onze organisatie in 2014 hebben zij bijgedragen aan een goed werkende interne organisatie door mee te denken over heldere procedures die rekening houden met de complexiteit van de regelgeving.’

 

Ernst Nagel – Operations Director Health~Holland

Over Jac’s den Boer & Vink

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.