Dashboard en management-rapportages

Een dashboard is een grafische weergave van enkele KPI’s (kritieke prestatie-indicatoren) van een organisatie, waardoor in een oogopslag is te zien hoe de organisatie ervoor staat.

Dashboard en management-rapportages

In aanvulling op een dashboard biedt een tussentijdse financiële rapportage meer detailinformatie.

De mate van detail hangt af van de doelgroep van de rapportage (Raad van Toezicht, directie, MT).

Tijdigheid en kwaliteit

De kernwoorden tijdigheid (de informatie komt op het moment dat het nodig is) en kwaliteit (de informatie is juist, voldoet aan uw behoefte en kent diepgang) zijn leidend bij de dashboards en managementrapportages die wij voor onze opdrachtgevers opstellen, waardoor zij in staat zijn de juiste beslissingen te nemen.

USP icon
In een oogopslag zien hoe het ervoor staat

Overzichtelijk door de grafische weergave.

USP icon
Kernwoorden: tijdigheid en kwaliteit

Daar gaat het om.

Veelgestelde vragen over dashboard en managementrapportages

Een dashboard is een grafische weergave van enkele KPI’s (kritieke prestatie-indicatoren) van een organisatie, waardoor in een oogopslag is te zien hoe de organisatie ervoor staat. Wij kunnen opdrachtgevers helpen bij de ontwikkeling van een ‘dashboard op maat’, gebaseerd op tussentijdse financiële rapportages met meer detailinformatie.

Goede managementrapportages bevatten gegevens in de juiste mate van detail, zijn op tijd beschikbaar en gebaseerd op een volledige en correcte administratie. Wij helpen onze opdrachtgevers om hun processen dusdanig vorm te geven dat financiële managementrapportages daadwerkelijk ondersteunen bij besluitvorming over de (bij)sturing van de organisatie.

Mensen

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers – van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen – op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo- of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.