Detachering

Bent u op zoek naar iemand die tijdelijk, vanwege interne veranderingen of langdurige afwezigheid van uw collega, bepaalde werkzaamheden uitvoert? Of wilt u graag wekelijks iemand ter ondersteuning bij u op kantoor?

Detachering

Wij kunnen de juiste persoon bij u op kantoor plaatsen, zodat vraag en aanbod hand in hand gaan.

Deze persoon kan als sparringpartner voor bestuur of directie fungeren, maar ook op het niveau van assistent controller of administrateur hebben wij mensen beschikbaar. Wij zijn flexibel en kunnen zelfs per week kijken welke inzet voor u en uw organisatie nodig is.

Meer hulp nodig? Of juist minder begeleiding? Wij bewegen mee.

USP icon
Ondersteuning mogelijk in verschillende niveaus

Van administrateur tot sparringpartner voor directie.

USP icon
Flexibele inzetbaarheid

Wij kunnen zelfs per week kijken welke inzet voor uw organisatie nodig is.

Veelgestelde vragen over detachering

Bent u op zoek naar een controller of andere financial die tijdelijk, vanwege interne veranderingen of langdurige afwezigheid van uw collega, bepaalde werkzaamheden verricht?

Wij beschikken over medewerkers met verschillende deskundigheidsniveaus en kunnen de juiste persoon bij u op kantoor plaatsen. Wij zijn flexibel en kunnen zelfs per week kijken welke inzet voor u en uw organisatie nodig is. Meer hulp nodig? Of juist minder begeleiding? Wij bewegen mee.

Mensen

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers – van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen – op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo- of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.