Arbeidsvoorwaarden en personeelszaken

Veel van onze opdrachtgevers hanteren eigen algemene arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Veel non-profitorganisaties zijn niet verplicht aangesloten bij een cao.

Soms wordt er dan gekozen voor het vrijwillig volgen van een cao. Maar omdat in een cao vaak veel overbodige ballast is opgenomen, met name voor minder grote organisaties, kan het efficiënt zijn om eigen arbeidsvoorwaarden te ontwikkelen. Hierin kunt u zaken opnemen die u graag geregeld ziet, terwijl overbodige zaken worden weggelaten.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de ontwikkeling en het actualiseren van arbeidsvoorwaarden voor non-profitorganisaties.

Wij adviseren onze opdrachtgevers proactief over (wettelijke) veranderingen die gevolgen hebben voor hun arbeidsvoorwaarden en/of arbeidscontracten.

Personeelszaken

Wij kunnen tevens ondersteuning bieden op het gebied van personeelszaken. En kunnen helpen het niveau van uw HR-beleid te verhogen.

USP icon
Eigen arbeidsvoorwaarden ontwikkelen

Hierin kunt u zaken opnemen die u graag geregeld ziet.

USP icon
Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van personeelszaken.

Zoals het verhogen van uw HR-beleid.

Veelgestelde vragen over personeelszaken

Veel non-profitorganisaties zijn niet verplicht aangesloten bij een cao. Soms wordt er dan gekozen voor het vrijwillig volgen van een cao. Maar omdat in een cao vaak veel overbodige ballast is opgenomen, met name voor minder grote organisaties, kan het efficiënt zijn om eigen arbeidsvoorwaarden te ontwikkelen. Hierin kunt u zaken opnemen die u graag geregeld ziet, terwijl overbodige zaken worden weggelaten.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de ontwikkeling en het actualiseren van arbeidsvoorwaarden voor non-profitorganisaties.

Mensen

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers – van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen – op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo- of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.