Salarisadministratie

Indien gewenst voeren wij (ook) de salarisadministratie voor onze opdrachtgevers.

Salarisadministratie

Elke organisatie met mensen in dienst, heeft te maken met een salarisadministratie. Ook op dit terrein kunnen wij onze opdrachtgevers ontzorgen.

Wij zorgen voor een gestroomlijnd proces van gegevensaanlevering, zodat op tijd alle gegevens en mutaties bij ons binnen zijn en verwerkt kunnen worden.

Technische verwerking

Voor de technische verwerking maken wij gebruik van een webapplicatie.

In aanvulling op de salarisverwerking en de fiscale loonaangifte verzorgen wij de pensioenadministratie inclusief afhandeling richting pensioenverzekeraars.

Onze dienst Personeelszaken sluit hier naadloos op aan.

USP icon
Wij stroomlijnen proces van aanlevering gegevens

Zo zijn alle mutaties op tijd binnen en verwerkt.

USP icon
Ook verzorgen wij de pensioenadministratie

Inclusief afhandeling richting pensioenverzekeraars.

Veelgestelde vragen over salarisadministratie

Indien gewenst door onze opdrachtgevers kunnen wij hun salarisadministratie verzorgen. Onze finance professionals zijn allrounders die ook beschikken over de specialistische kennis van salarisadministraties. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor heldere procedures waardoor deze werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Mensen

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers – van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen – op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo- of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.