Over ons

Al sinds de oprichting in 1984 is Jac’s den Boer & Vink gespecialiseerd in de non-profitsector.

Wij zijn een toonaangevende organisatie waarin opdracht en opdrachtgever echt centraal staan. Onze opdrachtgevers -zelf ook vaak toonaangevend op hun terrein- stellen hoge eisen op het gebied van kwaliteit en snelheid. Dat leveren wij. Wij gaan voor een duurzame vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers. Die zo tevreden over ons zijn dat zij dat aan anderen doorvertellen. En daar zijn wij trots op.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens- fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthouisasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau. Omdat elke opdrachtgever uniek is, is maatwerk ons sleutelwoord.

Ons kantoor is gelegen in Haastrecht, zo’n 5 minuten rijden vanaf Gouda. We nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken!