(Senior) Finance Professional (24-40 uur per week)

Jeannette (senior finance professional):
“Ik heb veel contact met mijn klanten. Regelmatig ga ik er op werkbezoek. De sfeer bij ons op kantoor is intiem en gezellig. Ik heb veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid bij het indelen en plannen van mijn werk. En dat werk is veelzijdig, van het boeken van facturen tot het maken van rapportages en jaarrekeningen en het verwerken van salarisadministraties.
Wat mij aanspreekt is dat ik mijn klanten echt kan helpen met het geven van inzicht in hun eigen financiële situatie.’’

 

Wij zijn op zoek naar financiële talenten! Het betreft een uitdagende groeifunctie.

 

Wie ben je?

 • Een afgestudeerde hbo’er of academicus bedrijfseconomie of accountancy.
 • Je herkent jezelf in de kenmerken die staan opgesomd bij de trainee.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt in de relatie met onze opdrachtgevers.
 • Je hebt oog voor de toegevoegde waarde van collega’s en medewerkers van de klanten en je bent in staat een coachende rol aan te nemen.
 • Je bent besluitvaardig, organisatorisch sterk en resultaatgericht.
 • Je bent gewend zelfstandig te werken en vraagstukken op het gebied van finance, organisatie en control op te lossen.
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in financiën of accountancy.

Wie zijn wij?

Jac’s den Boer & Vink bv opereert als uniek en excellent adviesbureau op de markt van non-profitorganisaties op de vakgebieden van financiën, personeel en organisatie. Met ons team van circa 20 medewerkers ontzorgen wij onze opdrachtgevers – van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en stichtingen en verenigingen – op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau. Bij een deel van onze klanten is Engels de voertaal.

Wat bieden wij je?

Als je bij Jac’s den Boer & Vink gaat werken, ben je verzekerd van een gevarieerd klantenpakket, inspirerende collega’s en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. Je hebt afwisselende werkzaamheden en uitdagend werk dat er toe doet. Zeker in de non-profitsector die zich kenmerkt door gedrevenheid en passie, met als ideaal deze wereld een stukje beter te maken. Daarnaast word je gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Jouw persoonlijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden staan bij ons centraal. Wij bieden je:

 • een positieve werksfeer;
 • volop ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling waarbij je zowel kunt leren van, als uitgroeien tot, een topspecialist;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • flexibele werktijden voor goede balans werk-privé;
 • teamevents;
 • veel coaching en training met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • minimaal 30 vakantiedagen;
 • marktconform salaris;
 • een flexibele pensioenregeling waar de werkgever substantieel aan bijdraagt.

Hoe ziet je werk er uit?

Als (senior) finance professional ben je het eerste aanspreekpunt in de relatie met onze opdrachtgevers. Je werkt samen in teams, biedt oplossingen op maat voor vraagstukken op het gebied van finance, organisatie en control en helpt onze opdrachtgevers met het financieel beheer.

Ook als (senior) finance professional maak je deel uit van meerdere klantteams. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het financiële hart: de project- en financiële administratie. Ook salarisadministratie is jouw terrein. Je stelt voor onze opdrachtgevers (project)rapportages, begrotingen en jaarrekeningen op. Verder fungeer je als vraagbaak voor opdrachtgevers, collega’s en externe accountants en denk je mee over het inrichten en optimaliseren van financieel-administratieve processen.

Als (senior) finance professional nog geen kennis van bepaalde zaken? Geen probleem, we leiden je op tot duizendpoot op elk vakgebied binnen de organisatie.

Geïnteresseerd in deze functie?

Spreekt deze functie en onze bedrijfscultuur je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan voor 30 april 2023 door je motivatie met cv per e-mail aan ons toe te sturen. Heb je vragen over deze vacature? Bel of e-mail gerust.

Hugo Vink en Jeroen Kenbeek

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.