Stichting MS Research

Sinds 2015 werken wij samen met Jac’s den Boer & Vink. Hun dienstverlening beweegt mee met de behoefte die wij als klant hebben.

Eerst groeide onze behoefte en dus ook de dienstverlening, maar vervolgens haalden wij – mede op advies van Jac’s den Boer & Vink – meer administratieve kennis in huis, waarna deze kennis onder deskundige begeleiding van Jac’s den Boer & Vink verder werd ontwikkeld.

Wij kunnen flexibel en naar eigen behoefte gebruikmaken van de dienstverlening bij Jac’s den Boer & Vink. Dit geeft ons extra zekerheid.

‘De dienstverlening beweegt mee met de behoefte die wij als klant hebben.’

Kirstin Heutinck – directeur

Over Jac’s den Boer & Vink

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.