College Perinatale Zorg

Al ruim vijf jaar verzorgt Jac’s den Boer & Vink de financiële boekhouding van onze organisatie. Dit zijn werkzaamheden ten aanzien van het betalingsverkeer, het opstellen van (kwartaal)rapportages voor de directie, subsidie aanvragen in aansluiting op de eisen vanuit het Ministerie VWS. Ook verzorgt Jac’s den Boer & Vink de jaarrekening, begeleidt de accountantscontrole en bereidt – in samenwerking met de accountant – aanvragen tot vaststelling van subsidies voor.

Voor alle voorkomende financiële werkzaamheden is onze vaste consultant altijd goed bereikbaar. In geval van afwezigheid door bijvoorbeeld vakanties wordt er een passende oplossing c.q. vervanger geboden. Naast de benodigde vakkennis en kunde die de consultant bezit, is het een zeer sympathieke collega van ons geworden. Ook al zitten we niet in hetzelfde kantoor, de lijnen zijn kort en de samenwerking is professioneel en plezierig.

 

‘Financiële professionals op afstand, maar wel binnen handbereik. Zo ervaren wij Jac’s den Boer & Vink.’

Dineke Moerman – directeur

Over Jac’s den Boer & Vink

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogensfondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.