Partos

‘Op korte termijn had Partos behoefte aan een controller die de organisatie tijdelijk en op beperkte basis kon ondersteunen. Via ons netwerk werden wij gewezen op Jac’s den Boer & Vink die ons gelukkig direct kon helpen.

Na enige tijd ontstond bij mij de behoefte de bedrijfsprocessen kritisch onder de loep te nemen. Voor mij was het zeer prettig dat we dit ook aan hen konden vragen en dat dit bij dezelfde persoon kon worden belegd. Het persoonlijke contact en de pragmatische aanpak wordt zeer gewaardeerd. Daarbij komen zij afspraken na en wordt pro-actief meegedacht, wat uiteindelijk de kwaliteit ten goede komt.’

‘Het persoonlijke contact en de pragmatische aanpak wordt zeer gewaardeerd.’

Liana Hoornweg – directeur

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.