Dance4life

‘Met het vertrek van onze financieel manager / boekhouder besloot ik Jac’s den Boer en Vink in te huren in plaats van meteen een vacature te plaatsen. Ik had het gevoel dat we de zaken eerst ‘strak’ moesten trekken.

De controller en administrateur van Jac’s Boer en Vink hebben precies dat gedaan. In respectievelijk 2 en 1 dag per week voor 6 maanden lang is onze (Exact) administratie en zijn onze management rapportages volledig conform richtlijn 650 ingericht, is er een dashboard voor managementinformatie opgezet en is de jaarafsluiting zeer voorspoedig verlopen met een goedkeurende accountantsverklaring als resultaat. Daarnaast zijn de lopende financiële processen inclusief salarisadministratie efficiënter ingericht.

Uiteindelijk hebben wij na een halfjaar een controller aangenomen die door Jac’s den Boer en Vink is ingewerkt. De administrateur van Jac’s den Boer en Vink bleef voor 1 dag per week aan ons verbonden.

Ik heb de mensen van Jac’s  den Boer & Vink leren kennen als zeer deskundig en flexibel en dat is een bijzondere combinatie.’

‘Ik heb de mensen van Jac’s  den Boer & Vink leren kennen als zeer deskundig en flexibel. Een bijzondere combinatie.’

 

Eveline Aendekerk – Executive Director Dance4Life

Over Jac’s den Boer & Vink

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers -van goededoelenorganisaties tot vermogens-fondsen en van TKI’s tot stichtingen en verenigingen- op bedrijfseconomisch gebied. Met deskundigheid  en enthousiasme helpen wij hen graag naar een nog hoger niveau.

Bij ons werken uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers: hbo of universitair geschoolde bedrijfseconomen. Zij werken in teamverband en zijn in staat om iedere opdrachtgever met maatwerk optimaal te bedienen. Ze luisteren naar onze opdrachtgever en zijn in staat waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.